Vi er stolte af at kunne vise den første soloudstilling i galleriet med billedkunstner Lisbeth Eugenie Christensen. På soloudstillingen ”Hello Time” præsenterer Lisbeth Eugenie Christensen en række nye arbejder på lærred og papir i varierende formater. Lisbeth Eugenie Christensens kunst er kendetegnet ved et konsistent, forfinet og præcist udtryk. I hendes abstrakte formsprog handler det om linje, dybde, flade og farve. Hun inddrager geometri og perspektiv for at skabe illusionen af surreelle og komplekse rum, hvor vi møder genkendelige elementer, der har revet sig løs fra deres oprindelige kontekst og er indgået i nye konstellationer eller er på vej mod opløsning. Lisbeth Eugenie Christensen anvender enkle, formelle greb med plads til intuition og pludselige indskydelse i hendes værker.

Udstillingens titel kredser om emnet tid. Den tid som var, den tid som kommer og nutiden. I sin kunstneriske praksis benytter Lisbeth Eugenie Christensen sig af et omfattende billedarkiv. Det er udklippede, iturevne og sammensatte billeder, som afspejler, hvad der i øjeblikket interesserer kunstneren. Det er arkiv, som på en måde bliver en personlige beretning om tendenser, eksistens og erindring, men det er også et visuelt dokument på de mange veje- og vildveje, der trædes for at komponere en tegning eller et maleri. De nye værker på udstillingen tager deres afsæt i dette arkiv.

Lisbeth Eugenie Christensen er uddannet fra Tegning & Grafik på Designskolen Kolding og har udstillet på museer og gallerier i ind- og udland og modtaget anerkendende priser og legater. Heriblandt det eftertragtede hæderslegat fra Anne Marie Telmanyi født Carl-Nielsens Fond og flere legater fra Statens Kunstfond. Eugenie Christensen arbejde er repræsenteret i en række offentlige som private samlinger, her kan blandt andet nævnes Ny Carlsbergfondet, Statens Kunstfond og Johannes Larsen Museet. Netop nu er hun aktuel med soloudstillingen ”Spin” på Augustiana Kunsthal (indtil 8. maj 2022), hvis omdrejningspunkt er 99 arbejder på papir udført i perioden 2004 til 2022. I efteråret 2022 åbner hun desuden en omfattende udstilling på Vendsyssel Kunstmuseum med overskriften ”Dage og Rum” sammen med keramiker Per Ahlmann.